Американският Сенат изненадващо силно порица президента Доналд Тръмп, след като

...
Американският Сенат изненадващо силно порица президента Доналд Тръмп, след като
Коментари Харесай

Сенатът в САЩ смъмри Тръмп, поиска отмяна на извънредното положение

Американският Сенат изненадващо мощно порица президента Доналд Тръмп, откакто няколко републиканци се причислиха към опозиционните демократи в гласуването за преустановяване на оповестеното от него изключително състояние на южната граница, предава AFP, представени от " Фокус ".
Десетина републиканци поддържаха прекратяването на изключителното състояние на Тръмп, което той се надяваше да му обезпечи заслон за различно финансиране от държавното управление за защитната му стена по американско-мексиканската граница.
Опонентите предизвестиха, че ходът на Тръмп е бил преувеличен упорстват да се гласоподава за ограничение на неговата власт, с цел да се резервира конституционно мандатното разделяне на управляващите във Вашингтон.
Камарата на представителите към този момент одобри законопроекта и в този момент той отива в Белия дом, където Тръмп е заречен за първи път да употребява правото на несъгласие. Всъщност, Тръмп незабавно реагира на новините с едно-единствено известие, което споделя: „ ВЕТО! “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР