Американският сайт "Brightside.me" е решил да събере на едно място

Американският сайт "Brightside.me" е решил да събере на едно място ...

Не поръчвайте това в ресторанта.


Американският сайт "Brightside.me" е решил да събере на едно място най-скандалните признания на готвачи от социалната мрежа "Reddit.com".

Резултатът - списък с храните, които никога да не поръчвате в ресторанти, тъй като, едва ли ще ви изненадаме, кухнята крие своите тайни и те са наистина много, ама много мръсни.

Легендарният готвач Антъни Бурдейн, който ни напусна миналата седмица, преди години пише материал, в който признава за условията, при които понякога се съхранява и приготвя храната. 

Както се досещате, изобщо не говорим за лабораторни условия. 

ЕТО КОИ ХРАНИ ДА НЕ ПОРЪЧВАМЕ В РЕСТОРАНТА - СНИМКИ

А какво казват самите готвачи?

"Разгледайте внимателно менюто и вижте дали една съставка в него се среща в няколко други ястия. Ако отговорът е не - не поръчвайте. Например в нашия ресторант, предлагахме сандвич с дърпано свинско (свинско на конци - бел.ред.). Не използвахме месото за други ястия, а самият сандвич не беше поръчван често. Следователно, месото не е прясно и може да е на няколко дни, дори на няколко седмици. Не казвам, че ще се разболеете, а че просто храната не е прясна." - казва готвач с потребителското име "anc6".

Другите тайни от кухнята можете да видите в галерията ни.

Здравословните храни, които не са добри за нас

5 храни, които трябва да включите в менюто си

Тези храни вероятно предизвикват рак

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Източник: vesti.bg