Американският сайт "Brightside.me" е решил да събере на едно място

...
Американският сайт "Brightside.me" е решил да събере на едно място
Коментари Харесай

Не поръчвайте това в ресторанта

Американският уебсайт "Brightside.me " е решил да събере на едно място най-скандалните самопризнания на готвачи от обществената мрежа "Reddit.com ".

Резултатът - лист с храните, които в никакъв случай да не поръчвате в заведения за хранене, защото, надали ще ви изненадаме, кухнята крие своите секрети и те са в действителност доста, но доста мръсни.

Легендарният готвач Антъни Бурдейн, който ни напусна предходната седмица, преди години написа материал, в който признава за изискванията, при които от време на време се съхранява и подготвя храната.

Както се досещате, въобще не приказваме за лабораторни условия.

ЕТО КОИ ХРАНИ ДА НЕ ПОРЪЧВАМЕ В РЕСТОРАНТА - СНИМКИ

А какво споделят самите готвачи?

"Разгледайте деликатно менюто и вижте дали една съставна част в него се среща в няколко други ястия. Ако отговорът е не - не поръчвайте. Например в нашия ресторант, предлагахме сандвич с дърпано свинско (свинско на конци - бел.ред.). Не използвахме месото за други ястия, а самият сандвич не беше поръчван постоянно. Следователно, месото не е прясно и може да е на няколко дни, даже на няколко седмици. Не споделям, че ще се разболеете, а че просто храната не е прясна. " - споделя готвач с потребителското име "anc6 ".

Другите секрети от кухнята можете да видите в галерията ни.

Здравословните храни, които не са положителни за нас

5 храни, които би трябвало да включите в менюто си

Тези храни евентуално провокират рак

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР