Американският самолетостроител Boeing може да реши още днес или да

...
Американският самолетостроител Boeing може да реши още днес или да
Коментари Харесай

Boeing може да спре напълно производството на самолети 737 MAX

Американският самолетостроител Boeing може да реши още през днешния ден или да спре, или да понижи по-нататък производството на самолетите 737 MAX, които имат съществени проблеми. Това осведоми в. " Уолстрийт джърнъл ", представен от ДПА.

Управителният съвет на Boeing се е събрал през вчерашния ден в Чикаго, съгласно вестника, който цитира осведомени източници. Управата на самолетостроителя преглежда паузата в производството като най-приложимата алтернатива.

Информацията се появява няколко дни, откакто Федералното ръководство за авиация на Съединени американски щати (FAA) оповести, че процесът по повторното узаконяване на самолетите 737 MAX ще се удължи до идната година, давайки да се разбере, че би трябвало да бъде извървян още дълъг път.

Шефът FAA Стивън Диксън сподели пред Комитета по превоз и инфраструктура към Камарата на представителите, че има още няколко стадия, които би трябвало да бъдат приключени.

Авиационните регулаторни органи в света стопираха от полети самолетите 737 MAX след случаите в Индонезия и Етиопия, които доведоха до гибелта на 346 души, напомня ДПА.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР