Американският съд ще каже основателни ли са санкциите срещу Делян

...
Американският съд ще каже основателни ли са санкциите срещу Делян
Коментари Харесай

ДПС на първо четене няма да подкрепи актуализацията на бюджета

Американският съд ще каже основателни ли са глобите против Делян Пеевски, до тогава той ще стои на първи ред в Народното събрание

"Не мисля, че на практика са преодолени разликите сред партиите в тази коалиция. Защо от Българска социалистическа партия оферират програмен кабинет, белким този няма стратегия. Има безпорядък в ръководството, няма съгласуваност - това държавно управление усилва рецесиите. Няма разговор, не взеха решение казуса с Македония, а усилиха тази рецесия ", това съобщи в "Здравей, България " по Нова тв Йордан Цонев, зам.-председател на Движение за права и свободи.

Той изясни, че партията му е съпротива и на първо четене няма да поддържа актуализацията на бюджета. Между двете четения в зала ще предложат усилени ограничения за пенсионерите, за бизнеса и други

"През май ръководителят на Движение за права и свободи сподели, че отиваме на избори - те няма да хвърлят страната в безпорядък. Преди година ходихме три пъти на избори, с цел да има време да пристигна партия Политическа партия на власт. Тогава споделяха, че изборите са най-хубавото средство на демокрацията, значи отиваме и в този момент на избори ", добави Цонев, в изявление по.

А актуализация ще има - щом имахме казус да се прави актуализация при длъжностен кабинет, за какво в този момент да няма актуализация. Ще прибавим сума за животновъди и растениевъди - въпреки всичко идва продоволствена рецесия. ", разяснява депутата.

"Ако Слави беше план на Движение за права и свободи, нямаше да позволим да вървим на трети избори предходната година, а той да поеме властта и да няма рецесия. "

Слави игра тази игра, с цел да се състои Политическа партия и да пристигна на власт, просто игра за време - няма метод да е продуст на Движение за права и свободи. През предишния ноември изборите бяха изцяло непотребни - 200 души умираха дневно.

Няма да подкрепим за гуверньор човек на Иво Прокопиев, по тази причина подкрепихме Каримански

"Американсият съд ще каже основателни ли са глобите против Делян Пеевски, до тогава той ще стои на първи ред в Народното събрание ", добави Йордан Цонев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР