Американският рокендрол музикант Том Пети е починал от непредумишлено предозиране

...
Американският рокендрол музикант Том Пети е починал от непредумишлено предозиране
Коментари Харесай

Том Пети не е починал от инфаркт, а от свръхдоза


Американският рокендрол музикант Том Пети е умрял от непредумишлено предозиране с медикаменти, а не от инфаркт, заяви в петък фамилията му,

"За страдание тялото на Том страдаше от голям брой съществени болести, в това число белодробен емфизем, проблеми с коляното и най-много счупена тазобедрена кост", гласи изказването на околните му.

"В деня на гибелта си той беше осведомен, че тазобедрената му кост е счупена и съгласно нас болката е била в действителност непоносима и е станала причина за несъразмерната му приложимост на лекарства", продължи фамилията на Пети.

Както БГНЕС напомня, в началото медиите оповестиха, че 66-годишната американска рокендрол звезда е умряла, откакто е получила солиден инфаркт. Това се случи през октомври предходната година.

Томас Пети бе артист, композитор, мулти инструменталист и музикален продуцент. Славата си получава с помощта на бандата си Tom Petty and the Heartbreakers, както и на британско-американската група Traveling Wilburys, в която той свири дружно с легендите Боб Дилън, Рой Орбисън, Джордж Харисън и Джеф Лин. Освен това той издава и три солови албума сред 1989 и 2006 година. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР