Американският режисьор Куентин Тарантино подготвя филм, вдъхновен от убийствата на

...
Американският режисьор Куентин Тарантино подготвя филм, вдъхновен от убийствата на
Коментари Харесай

Тарантино се захваща със серийните убийци

Американският режисьор Куентин Тарантино приготвя филм, въодушевен от убийствата на Чарлз Менсън, заяви Contactmusic.

Тарантино сега разисква плана с редица известни артисти и ще е сценарист на кино лентата, написа Hollywood reporter.

Според анонимни източници, представени от профилираното издание, разисквания е имало с Брад Пит, който се е снимал в излезлия по екраните през 2009 година филм на Тарантино "Гадни копилета ", и с Дженифър Лорънс.



Продуцентите Харви и Боб Уайнстийн, които са работили с Тарантино над последните му няколко кино лентата, също ще са забъркани в реализирането на плана.

Снимките би трябвало да стартират през 2018 година, въпреки че до момента не е подписан контракт за разпространяването на кино лентата.

82-годишният Менсън, който е с доживотна присъда, бе началник на калифорнийската псевдокомуна "Семейство Менсън " и е приет за отговорен за съучастничество в доста убийства, в това число убийството на холивудската актриса Шарън Тейт, която преди време бе бременна от брачна половинка си, режисьора Роман Полански.



Дженифър Лорънс и австралийската актриса Марго Роби са кандидатки за ролята на Шарън Тейт. Възможно е Брад Пит да се превъплъти в облика на прокурора по делото против "Семейство Менсън " Винсънт Булиози.

През август 1969 година Менсън и негови почитатели убиха 7 души за два дни.



Чарлз Менсън обаче не е считан за сериен палач, защото други са направили множеството убийства, за които той в началото бе наказан на гибел.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР