Американският режисьор Куентин Тарантино отговори на обвиненията в кражба, отправени

...
Американският режисьор Куентин Тарантино отговори на обвиненията в кражба, отправени
Коментари Харесай

Тарантино отвърна на обвиненията в кражба от страна на Кание Уест

" Американският режисьор Куентин Тарантино отговори на обвиняванията в кражба, отправени му от рапъра Кание Уест ", писа сп. " Варайъти ".

" Идеята да основа кино лентата " Джанго без окови " се роди в главата ми доста преди да се срещна с Кание Уест. Ние се видяхме през 2005 година Той тогава изиска да направя кино версия на първия му студиен албум The College Dropout. Идеята му бе да се направи нещо като мюзикъл, а не просто клипове. Побъбрихме си доста добре, само че проектът на Кание Усет по този начин и не се осъществя ", сподели режисьорът без да разкрива повече детайлности.

Пред водещия Джими Кимъл Тарантино изрично отхвърля изказванията на Кание, че концепцията на " Джанго без окови " е била негова, а режисьорът я откраднал.



" Той имаше концепция за видеоклип. Мисля, че това беше за видеото " Gold Digger ", в което той щеше да бъде плебей. И цялото нещо беше разказът за тога, в който той е плебей и пее Gold Digger. И беше доста смешно. Беше доста, доста смешна концепция.

Водещият Кимъл зададе въпроса: " Забавно видео с плебеи? "

Тарантино продължи: " Целта беше да бъде иронично. И да е като голям мюзикъл. Беше подготвен да не пести никакви средства, с цел да пее за " златотърсачки ", до момента в който той е облечен в дрипи като плебей. Мисля, че по тази причина той си мисли, че концепцията за Джанго е била негова. ".

В последна сметка Уест не реализира грандиозния си проект за огромен мюзикъл, а видеоклипът " Gold Digger " се оказва с присъединяване на Уест и Джейми Фокс, които танцуват в близост с няколко модела, позиращи за корици на измислени списания.

Припомняме, че фотосите на " Джанго без окови " стартират през ноември 2011 година В центъра на кино лентата е освободеният плебей Джанго Фрийман, в чиято роля още веднъж влиза Джейми Фокс, който работи с ловджия на глави (Кристоф Валц), с цел да избави жена си (Кери Уошингтън) от ферма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР