Американският режисьор Куентин Тарантино обяви, че неговият десети, последен филм

...
Американският режисьор Куентин Тарантино обяви, че неговият десети, последен филм
Коментари Харесай

Последният, десети филм на Тарантино ще е като епилог

Американският режисьор Куентин Тарантино разгласи, че неговият десети, финален филм ще бъде като завършек, писа " Холивуд рипортър ".

Той показа това по време на визитата си в Москва, което с изключение на конференция за най-новия му филм " Имало едно време в Холивуд " включваше и обиколка на Кремъл с министъра на културата Владимир Медински, както и дегустация на сирена.

Пред изданието Тарантино изяснява, че в случай че човек разсъзждава над концепцията по какъв начин всичките му филми описват една история и всеки един от тях е като вагон, който, обвързван с останалите, образува цялостен трен, то последният по някакъв метод ще е огромната крайна кулминационна точка. " Мога да си показва, че десетият ще е малко по-епилогичен. "

Режисьорът удостовери, че възнамерява да сътвори общо 10 кино лентата в кариерата си и че му следва да направи единствено още един, само че не показа в допълнение информация за него.

По време на обиколката си в Кремъл Тарантино е бил заинтригуван да разбере какво е нужно, с цел да може човек да бъде заровен в Кремъл или покрай него и му е било обяснено, че би трябвало да е член на царското семейство, добавя организация ТАСС.

Въпреки разходката си с министъра на културата, режисьорът показа и несъгласието си с политиката на съветското държавно управление по отношение на избрани неща. " Не съм склонен с някои неща, които слушам, че се случват, когато стане дума за ръководството. Но, когато съм тук, съм тук, с цел да видя хората от Русия. Тук съм, с цел да видя почитателите си ", разяснява той пред самостоятелната телевизионна мрежа " Дожд ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР