Американският разрушител с управляеми ракети Бенфолд“ е навлязъл във водите

...
Американският разрушител с управляеми ракети Бенфолд“ е навлязъл във водите
Коментари Харесай

Китай обвинява американския разрушител в незаконно нахлуване в негови териториални води

Американският унищожител с управляеми ракети „ Бенфолд “ е навлязъл във водите на противоречивите острови Сиша (Параселски острови) в Южнокитайско море. Това съобщи формалният представител на южната зона на бойното командване на Народноосвободителната войска на Китай Тиен Джунли.

Според него случаят е станал на 13 юли. Той акцентира, че разрушителят не е имал позволение от китайските управляващи да влиза в териториалните води на КНР.

Подобни дейности на американските военни нарушават суверенитета на Китай, основават закани за сигурността, подкопават мира и стабилността в Южнокитайско море и нарушават интернационалното право, сподели Тиен Джунли.

Също по този начин, съгласно представителя на КНР, този случай е доказателство, че Вашингтон желае да милитаризира Южнокитайско море.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР