Американският рапър с кубински произход Питбул остави отпечатъци от ръцете

...
Американският рапър с кубински произход Питбул остави отпечатъци от ръцете
Коментари Харесай

Рапърът Питбул остави отпечатъците си в цимента пред Китайския театър в Лос Анджелис

Американският рапър с кубински генезис Питбул остави отпечатъци от ръцете и краката си в цимента пред Китайския спектакъл на бул. " Холивуд " в Лос Анджелис, съобщи Франс прес.
|| at his Hand & Footprint Ceremony at TCL Chinese Theatres Theatres today! (December 14, 2018)

______________________________________________
— Pitbull's Mamitas (@pitbullsmamitas)  
На церемонията участваха членове на фамилията му и артистът Джон Траволта. Питбул, чието същинско име е Армандо Перес, съобщи, че дължи доста на фамилията си, с цел да му бъде оказана сходна чест.
 
" Нямаше да стигна до тук без поддръжката на баба ми, вуйна ми, майка ми, която е супергероиня - сподели 27-годишният артист. - Баща ми и цялото ми семейство са се борили, с цел да може да се родя в Съединени американски щати. "
 
Церемонията съответства с излизането на песента му " Ocean to Ocean ", която е версия на шлагера " Africa " ня групата " Тото " и е част от саундтрака на кино лентата " Аквамен ". От албумите му са продадени 6 милиона копия, а видеоклиповете му са гледани над 10 милиарда пъти в Ютюб.
 
Рапърът бе определен от ФИФА и звукозаписната компания " Сони рекърдс ", с цел да напише дружно Дженифър Лопес и Клаудия Лейте формалния химн " We Are One (Ole Ola) " на Световното състезание по футбол през 2014 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР