Американският рапър, продуцент и актьор Снуп Дог гръмогласно обяви, че

...
Американският рапър, продуцент и актьор Снуп Дог гръмогласно обяви, че
Коментари Харесай

Звездни рецепти за милиони

Американският рапър, продуцент и артист Снуп Дог гръмогласно разгласи, че през октомври излиза кулинарната му книга From Crook to Cook. Тя съставлява алманах с предписания на обичаните му ястия и питиета - от най-обикновените запечени макарони със сирене до аристократични шедьоври като омар "Термидор ". Питиета също не са подценени, читателите ще научат по какъв начин вярно да смесват обичания коктейл на рапъра от джин и сок и ще получат препоръки от първа ръка по какъв начин да забавляват гостите, до момента в който се хранят. "С тази сбирка от обичаните си предписания подвигам летвата за кулинарните книги до нови висоти ", похвали се 46-годишният актьор. Впрочем Снуп Дог има опит в тази сфера, той бе водещ на телевизионното шоу Potluck Dinner Party дружно с иконата на американските домакини Марта Стюарт.

На пръв взор кулинарните забежки на Снуп Дог въобще не се "връзват " с облика му на врял и кипял рапър. Но той надалеч не е единствената известна персона, която опитва със личен, от време на време непредвиден, бизнес.

Днес шегите във връзка кариерата на Ким Кардашиян и отходните места наподобяват неуместни. Но преди осем години, преди да се трансформира в икона на стила (макар и не за всички) и да има бизнес за милиони, Ким сплоти напъните си с марката за тоалетна хартия Charmin, благосъстоятелност на корпорацията Procter&Gamble, като откри тържествено няколко нужника в Ню Йорк. Тогава тя съобщи в формалната си тирада, че на драго сърце поддържа марката, тъй като "тя носи наслада от използването на тоалетната покрай Таймс Скуеър ".

И в случай че мислите, че Ким Кардашиян е ненадмината в саморекламата, комедийният колос Дани де Вито по нищо не й отстъпва. През 2006-а той се появи в телевизионното шоу View очевидно подпийнал. Актьорът изясни, че е опитал фамозното и обичано на всички италианци лимончело, освен това седем пъти, дружно с сътрудника си Джордж Клуни. Което беше добър метод да популяризира личното си произвеждане на ликьора.

Като стана дума за Клуни, наскоро той оглави класацията на най-високо платените артисти в света, само че не поради актьорските си възнаграждения. Истината е, че след излизането на "Финансово страшилище " през 2016-а звездата не е взела участие в нито един холивудски филм. Петдесет и седем годишният артист зае първото място в листата на Forbes с помощта на марката текила Casamigos, на който бе съсобственик и който продаде на английския производител на алкохол Diageo през юни предходната година. По данни на създателите на рейтинга Клуни е спечелил от юни 2017-а до юни 2018-а 239 млн. $, което е повече от заработеното през 35-годишната му кариера в киното и малкия екран.

Мнозина си спомнят, че сегашният американски президент Доналд Тръмп в миналото беше водещ на телевизионното реалити шоуто "Стажантът ", в което претендентите се бореха за едногодишен трудов контракт с начална заплата от 250 хиляди $ в някоя от фирмите му. Но малко на брой знаят за съществуването на марката Trump Steaks, основан през 2007-а, когато Тръмп персонално запознаваше публиката с качествата на стековете, бургерите и кренвиршите на марката по комерсиалния ефирен канал QVC. Тези му старания обаче, както и дейната рекламна акция в "Стажантът ", където участниците бяха принудени да популяризират марката, се оказаха напразни - "най-добрият стек в света " залезе единствено два месеца откакто изгря на пазара.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР