Американският рапър Offset дебютитира в голямото кино с първа роля.

...
Американският рапър Offset дебютитира в голямото кино с първа роля.
Коментари Харесай

Offset става инженер - slava.bg

Американският рапър Offset дебютитира в огромното кино с първа роля. Изпълнителят от групата Migos ще взе участие в новата продукция на STXfilms – American sole.

27-годишният музикант, чието същинско име е Киари Кендрел Сефус, ще се причисли към авансово оповестените звезди Пийт Дейвидсън, О`Шей Джаксън-младши и Камила Мендес в лентата по сюжет и постановка на Иън Еделман.

Сюжетът наблюдава историята на двама млади мъже по пътя им към американската фантазия. Offset влиза в лентата като компютърен инженер, а с изключение на роля, той заковава и отговорността за саундтрака, в който ще влезе най-малко едно негово авторчско парче.

„ Това е първият ми пълнометражен филм. След като участвах във „ Военни закононарушения “, знаех, че желая да продължа да се занимавам с актьорска игра. Много е готино, че получих ролята в American sole. Не единствено, че ще вземам участие във филм, само че и ще употребявам уменията си като куратор и изпълнителен продуцент на саундтрака. Вкарвам целият си свят на екрана. Надявам се да сте подготвени. “, показа артистът.

Снимка: MADDIE CORDOBA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР