Американският рапър Колсън Бейкър, известен сред меломаните като Machine Gun

...
Американският рапър Колсън Бейкър, известен сред меломаните като Machine Gun
Коментари Харесай

Гаджето на Меган Фокс променя съдбата на китарната музика - slava.bg

Американският рапър Колсън Бейкър, прочут измежду меломаните като Machine Gun Kelly, неотдавна за пръв път чукна върха на ранглиста на "Билборд " с първия рок албум, оглавил изданието за тази година.

Преоткрил се в нова поп-пънк светлина, обичаният на Меган Фокс, се изкачи там с помощта на новата си тава Tickets to My Downfall. И макар че тя бележи нова посока в звука и стила му, изпълнителят се надява, че това може да провокира раздвижване в ориста на китарната музика.

„ Този албум може да се трансформира в повода групите от нашето потомство, а не към този момент одобрени реализатори като Foo Fighters, Green Day или други, да стигнат до първите редици на Коачела и други фестивали – тъй като този албум ще усили търсенето на китарната музика! “, сподели той пред изданието NMЕ, в което описаха съживяването на пънка от рап дявола като тип музикален митинг.

От присъединяване на барабаниста Травис Бейкър от Blink 182, който е и дълготраен другар на Kelly, през певицата Холзи в песента Forget Me Too, Trippie Redd в All I Know и Blackbear в My ex’s best friend, този албум е измежду най-иновативните модерни музикални поп-пънк колаборации. Това е и първият запис, в който MGK свири на китара, а концепцията му е да въодушеви младите актьори да се извърнат към музикалните принадлежности и да образуват групи.

„ Искам децата да не се тормозят да вземат китара в ръце и да пробват, тъй като това беше значимо нещо за мен, когато бях дребен. А моята история не е като на Принс – първоначално не бях толкоз добър. Трябваше да се боря, с цел да стигна тук. ”, признава изпълнителят, който стартира да се учи да свири още като дребен, а като младеж става част от поп-пънк група повлияна от Blink-182.

Отговаряйки на недоброжелателите, които се усъмниха в смяната му в музикалната посока, той продължи: „ Разбрах, че хората са споделили: „ Как, по дяволите, Machine Gun Kelly направи най-хубавия рок запис на годината? “ Разбирам, че тази концепция може да се коства гадна за някои, само че да – тъкмо това се случи! “.

MGK споделя, че е изгубил интерес към китарата, малко откакто се е утвърдил като рапър, само че се е върнал към инструмента през 2017 година, когато е осъзнал, че има нужна от ново занимание. Той приписва повторното си събуждане за рока частично на Травис, а също и на английския поп-рок реализатор Yungblud, с който MGK има няколко дуета и оприличава дружбата сред тях с тази на Елтън Джон и Джими Хендрикс.

„ То е като едно готино другарство, разграничено от огромното Атлантическо езеро. Ти удържаш фронта тук, аз там и дружно сме нещо като звезден рок съюз. Като актуалните Елтън Джон и Джими Хендрикс. ", замисля се гаджето на звездата от „ Костенурките нинджа “.

Рап актьорът признава, че и обичаната му Меган Фокс също му е оказала огромна поддръжка в писането на любовното му писмо към поп-пънк жанра и е признателен за помощта й. Припомняме, че американската актриса, която тази година беше у нас за фотосите на Till Death, и Machine Gun Kelly са публична двойка от към два-три месеца, откакто се срещнаха на сета на Midnight in the Switchgrass. Въпреки че не са дружно отдавна, двамата не стопират да приказват за силата на възприятията си и 30-годишният музикант показа, че срещата му с зашеметяваща актриса освен е трансформирала тотално живота му, само че му е посочила какво е същинска обич.

Снимка: Press
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР