Американският рапър и предприемач е избран за главен визионер на

...
Американският рапър и предприемач е избран за главен визионер на
Коментари Харесай

Джей Зи - основен стратег на бизнес с канабис в САЩ

Американският рапър и бизнесмен е определен за " основен визионер " на огромна нова акция за продажба и разпространение на канабис, оповестява BBC, представена от БГНЕС..
Канабисът е законен в няколко щати на Съединени американски щати, в това число Калифорния, където сега този бизнес се разраства.
 А канабисот ке го разделяме ли? А канабисот ке го разделяме ли?
Братята македонци интензивно работят по въпроса за легализацията на марихуаната. Първо здравният министър се похвали, че разкрили със Заев...
Джей Зи ще управлява тактиката на марката на и ще притегли други " водещи актьори и музиканти " за разпространение на бизнеса. Той също по този начин ще управлява вложенията й в компании за канабис, притежавани от чернокожи и малцинства, и самодейностите й за „ коригиране на неправдите “, осъществени, когато канабисът е бил незаконен. Компанията съобщи, че това ще включва " работа за забележителна смяна в системата на наказателното правораздаване " и подкрепяне на хора, наказани за закононарушения, свързани с канабис, както и с образование и назначение на работа.
TPCO също може да се похвали със съучастник като Риана в ролята на акционер.
В изказване на марката се споделя, че Джей Зи ще употребява “ненадминатото си културно въздействие ", с цел да притегли други звезди на борда.
Ходът идва месец откакто рапърът пусна нова марка трева, наречена Monogram. Той е първият в света хип-хоп милиардер.
 Новозеландците гласоподаваха „ за “ евтаназия, „ срещу “канабиса Новозеландците гласоподаваха „ за “ евтаназия, „ срещу “канабиса
Нова Зеландия гласоподава в поддръжка на легализирането на евтаназията на референдум, демонстрират резултатите, оповестени в петък. Предварите...
TPCO е благосъстоятелност на Subversive Capital Acquisition Corp, които имат възходящо въздействие в промишлеността и ще комбинират фирмите за канабис Caliva и Left Coast Ventures. Те се надяват на доходи на стойност 334 млн. $ през идната година. Калифорния беше отпред на напъните за облекчение на законите към опиата, който беше легализиран за развлекателна приложимост за хора над 21 години в щата през 2018 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР