Американският промоутър и бивш барабанист Робин ди Маджо беше арестуван

...
Американският промоутър и бивш барабанист Робин ди Маджо беше арестуван
Коментари Харесай

Янки открадна $750 000, предвидени за наши деца

Американският промоутър и някогашен барабанист Робин ди Маджо беше задържан по съмнения, че е присвоил 750 хиляди $, планувани за благотворителен концерт за бездомни деца в България, съобщи АП. На някогашния музикален шеф на Организация на обединените нации евентуално ще бъдат повдигнати обвинявания във финансова машинация.

Според ищците, на Ди Маджо били връчени 750 хиляди $, откакто той се съгласил да помогне на фондация " Мир за теб, мир за мен " в организирането на благотворителен концерт в България. Но вместо парите да отидат за възнаграждения на музикантите, Ди Маджо ги употребявал за персонални потребности и за нова къща на някогашната си брачна половинка.

Ако бъде приет за отговорен, Ди Маджо може да бъде наказан на 20 години отнемане от независимост. В кариерата си на барабанист той е взел участие в записите на албуми на Пол Саймън и Даяна Рос.

През 2016 година благотворителният концерт, проведен от Ди Маджо, беше разгласен за " българският Live Aid ", а измежду артистите в програмата стояха имена като Мик Джагър, Джъстин Тимбърлейк и Джони Деп.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР