Американският производител на луксозни спортни електромобили Lucid обяви, че компанията

...
Американският производител на луксозни спортни електромобили Lucid обяви, че компанията
Коментари Харесай

Американският производител на електромобили Lucid съкращава 18% от служителите си

Американският производител на първокласни спортни електрически автомобили Lucid разгласи, че компанията е взела сложното решение да редуцира 18% от чиновниците си.

" Предвид изменящите се бизнес потребности и подобренията в производството, ние понижаваме размера на нашата организация с почти 18%, което ще засегне чиновниците и доставчиците на Lucid ", споделя Питър Роулинсън, изпълнителен шеф на марката. " Това решение е в сходство със известието за дисциплинираност на разноските, което направихме в края на февруари, когато отчетохме приходите. Ние също по този начин подхващаме непрекъснати стъпки за ръководство на нашите разноски, като преглеждаме всички некритични разноски в този миг ".

" Нашата работна мощ в Съединените Американски Щати ще претърпи съкращения в съвсем всяка организация и равнище, в това число управителното ", добавя Роулинсън. " Както загатнах, всички чиновници на компанията ще бъдат известени за статуса си тази седмица... ".

От Licud подчертават върху това, че задачата на компанията остава непроменена, а точно да работят за по-иновативно и еко отговорно бъдеще, да основават и доставят най-хубавите електрически коли и да развиват бизнеса си с артикули като напълно новия , който марката възнамерява да стартира през идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР