Американският производител на луксозни спортни електрически автомобили Lucid Motors обяви,

...
Американският производител на луксозни спортни електрически автомобили Lucid Motors обяви,
Коментари Харесай

Lucid Motors стъпва в Европа след броени дни

Американският производител на първокласни спортни електрически коли Lucid Motors разгласи, че компанията ще отвори първият си център в Европа единствено след няколко дни- на 13 май в Мюнхен, Германия.

С този си анонс, американската компания слага началото на навлизането си на европейския пазар, като тактиката на марката планува построяването на наличие през тази година с изключение на в Германия, по този начин и в Нидерландия, Норвегия и Швейцария.

Успоредно със стартирането на активността си в Европа, Lucid Motors анонсира и детайлности за своите продукти- Lucid Air Dream Edition . Версията R (Range) на електрическия автомобил е усъвършенствана за свободен пробег, като дава обещание самостоятелност от към 900 километра и мощ от 933 конски сили, а при Dream Edition P (Performance) главното е динамичността, като тук ще се разчита на мощ от 1111 конски сили.

И двете версии на Lucid Air Dream Edition са оборудвани с по два електромотора, дават обещание опция за реализирането на класическото ускоряване от 0 до 100 км/ч за под 3 секунди- 2.7 секунди за версията P и 2.9 секунди за R, и са в положение да развият оптималната скорост на придвижване от 270 км/ч .

Цената на топ версиите Lucid Air Dream Edition (P/R) е избрана на 218 000 евро за територията на Германия и 222 000 евро в Нидерландия.

Базовите цени на версиите Lucid Air Pure, Air Touring и Air Grand Touring ще бъдат оповестени на по-късен стадий, само че от компанията разясняват, че упованията са за цени от 100 000 евро за първата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР