Американският производител на луксозни електромобили Lucid потвърди спецификацията на екстремната

...
Американският производител на луксозни електромобили Lucid потвърди спецификацията на екстремната
Коментари Харесай

Lucid потвърди спецификацията на екстремиста Air Sapphire

Американският производител на първокласни електрически автомобили Lucid удостовери спецификацията на рисковата версия Sapphire на модела си Air.

От Lucid дефинират като първи в света напълно електрически първокласен суперспортен седан. Той ще бъде в положение да предложи ускоряване от 0 до 96 км/ч за 1.89 секунди, от 0 до 160 км/ч за 3.84 секунди, оптималната скорост на придвижване от 330 км/ч, както и опция за изминаването на класическата отдалеченост от четвърт миля за едвам 8.95 секунди.

В оборудването на автомобила са включени три електромотора, два от които за задвижване на задните колела, бордовата система предлага избор сред четири преконфигурирани режима на работа, карбон-керамични спирачни дискове, особено създаден аеродинамичен пакет, спортни седалки, усъвършенствано окачване и други.

Според анонса на Lucid, Air Sapphire ще предложи мощ от 1234 конски сили, свободен пробег от 580 километра и енергийна консумация от 1 kWh на всеки към 6 километра.

Производството на Lucid Air Sapphire, цената на който е избрана на 249 000 щатски $ (без налози и такси), ще стартира през септември, като скоро по-късно ще бъдат осъществени и първите му доставки към клиенти.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР