Американският производител на електромобили Тесла (Tesla) обяви, че ще промени

...
Американският производител на електромобили Тесла (Tesla) обяви, че ще промени
Коментари Харесай

"Тесла" променя цената на моделите 3, Екс и Ес

Американският производител на електрически автомобили " Тесла " (Tesla) разгласи, че ще промени цените на колите си Модел 3, Модел Екс (Model X) и Модел Ес (Model S), съобщи организация " Ройтерс ".

Началната цена на Модел 3 ще бъде 30 315 $ по отношение на 32 225 $. Цената на Модел Екс ще нарасне до 75 315 по отношение на 71 325 $, а на Модел Ес ще се увеличи до 70 115 $ по отношение на 65 125 $. Това се показва на уеб страницата на компанията.

Цените на колите включват евентуални тласъци, показва на уеб страницата си " Тесла ".

В Китай, най-големия пазар за електрически автомобили, " Тесла " също подвигна цените, като стартовата цена на Модел Екс е 790 900 юана (115 068 долара), а на Модел Ес 776 900 юана.

" Тесла " строи цех в Шанхай, където възнамерява в началото да създава Модел 3. Компанията приема поръчки за тези създавани в Китай коли, чиято начална цена е 328 000 юана.

Телевизия Си Ен Би Си, представена от ТАСС, заяви, че при сглобяването на Модел 3 в Съединени американски щати се подценяват част от регламентираните инспекции, с цел да се изпълнят периодите за увеличение на производството на електрическите автомобили.

По данни на малкия екран няколко служащи са разказали за изискванията на труд в предприятието на " Тесла ", известно като Джи Ей 4 (GA4), което работи към този момент над година и е покрай основния цех във Фримонт, Калифорния. Те се оплакали от жегата денем, от студа през нощта и от дима от естествените пожари, прониквал в хангара, в който са работили предходната година. Според служащите при сглобяването не се вършат всички планувани по правилник проби.

В прессъобщение до малкия екран " Тесла " показва, че тези сведения са анекдотични разкази на чиновниците на компанията, въвеждащи в илюзия, и не отразяват практиката на сглобяване и метода на работата в компанията.

В началото на месеца " Тесла " заяви, че за второто тримесечие доставките на всички модели са се нараснали с 51 % по отношение на първото тримесечие до 95 200 бройки, в това число 17 650 Модел Ес и Екс. /БТА
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР