Американският проект за производство на втечнен природен газ (LNG) Jordan

...
Американският проект за производство на втечнен природен газ (LNG) Jordan
Коментари Харесай

Американският Jordan Cove LNG е сключил сделки за доставка на 11 млн. тона LNG


Американският план за произвеждане на полутечен природен газ (LNG) Jordan Cove е сключил първични съглашение за доставка на 11 млн. тона LNG годишно, е декларирал вицепрезидента към компанията – майка Pembina Стюарт Тейлър, представен от организация Ройтерс. Според мениджъра размерът на хипотетичните доставки надвишава предстоящата индустриална мощ на плана, която е за 7,5 млн. тона LNG годишно.

В разстояние на няколко месеца компанията счита да преоформи тези съглашения, които нямат обвързващ юридически темперамент в обвързващи, е съобщил Тейлър в коридорите на конференцията LNGA 2019 в Сингапур. „ Смятам, че след няколко месеца ще може да обявим няколко покупко-продажби “, е добавил той.

В отговор на въпрос, има ли измежду евентуалните купувачи на LNG от Jordan Cove китайски компании, Тейлър е споделил, че „ съществува огромна възможност, че част от покупко-продажбите ще са ориентирани към Китай “.

Pembina през октомври 2017 година закупи компанията Veresen, която е първият оператор на Jordan Cove. Плановете са предприятието да стартира в Орегон през 2024 година. Pembina чака, че планът ще притегли 10 милиарда $ частни вложения.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР