Американският президент увери журналистите в сряда, че винаги е осъждал

...
Американският президент увери журналистите в сряда, че винаги е осъждал
Коментари Харесай

Тръмп уверява постфактум, че бил противник на идеите за върховенство на белите

Американският президент увери публицистите в сряда, че постоянно е осъждал последователите на концепциите за върховенството на белите, оповестява ТАСС, съобщи БГНЕС.
" Винаги съм го осъждал под каквато и да е форма ", сподели Тръмп, преди да замине за Минесота, където би трябвало да приказва на избирателен протест.
 Кремъл с коментар за дебата Тръмп-Байдън Кремъл с коментар за дебата Тръмп-Байдън
Кремъл не желае да разяснява всъщност дебата сред претендентите за президент на Съединени американски щати, само че не може да не означи новите проявления на &...
Въпросът породи след вторник вечерта по време на а с демократичния претендент за идните избори, Тръмп, в отговор на молба от модератора на полемиката да удостовери, че той осъжда последователите на теорията за върхонеството на белите, в действителност не го направи, заобикаляйки пряк отговор. Вместо това Тръмп прикани единствено крайнодясното придвижване „ Горди момчета “ да не се включва в митингите в страната.
Тръмп повтори тази мисъл в сряда. " Не знам кои са „ Горди момчета “, само че които и да са, те би трябвало да останат в профил и да оставят органите на реда да си свършат работата ", сподели президентът.
Тръмп разяснява и дебата с Байдън. По негово мнение тай е минал доста добре. " Мисля, че дебатът нощес беше страховит, получихме страхотни мнения за него ", сподели Тръмп. „ Мисля, че рейтингите бяха доста високи “, добави американският водач.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР