Американският президент се готви днес за първата си официална изява

...
Американският президент се готви днес за първата си официална изява
Коментари Харесай

Тръмп се подготвя за първата си изява след вота

Американският президент се готви през днешния ден за първата си публична изява след изборите за отбелязване на Деня на ветераните, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
Президентът би трябвало да посети Националното гробище в Арлингтън, откакто преди четири дни американските медии предвидиха, че неговият либерален противник ще вземе Белия дом.
 The New York Times: Сваленият Тръмп прави „ прелом “ в силовия блок и ще удари Иран преди да съобщи длъжността The New York Times: Сваленият Тръмп прави „ прелом “ в силовия блок и ще удари Иран преди да съобщи длъжността
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп уволни министъра на защитата Марк Еспер, „ преобръщайки “ военното управление на страната в...
Оттогава Тръмп не се е обърнал към нацията, с изключение на посредством Twitter, и, както е обичайно, откакто победител се предвижда при гласоподаване в Съединени американски щати. И защото случаите на COVID-19 разрушават върхове в цялата страна и щатите постановат нови ограничавания в опит за преодоляване на вируса преди настъпването на зимата, изглеждаше, че Тръмп е завършил с всички естествени президентски отговорности. Вместо това той остана затворен в президентското имение, прокарвайки различна действителност, че той е на път да завоюва, и завежда каузи, в които се твърди, че има измами с подаването на гласове, които са подкрепени единствено с най-паянтовите доказателства.
Рано в сряда той излъчи нови изказвания без доказателства за победи в изборите и подправяне на бюлетините, макар консенсуса на интернационалните наблюдаващи, международни водачи, локални изборни чиновници и американски медии, че е било свободно и почтено и че няма надеждни изказвания на машинация.
Той съобщи, че се готви да завоюва щата Уисконсин. Някои републиканци прибавиха гласа си към възходящите апели президентът да отстъпи, като специалисти предизвестиха, че отводът му да направи това подкопава демократичния развой и задържа прехода към Байдън, който встъпва в служба през януари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР