Американският президент с качулка на расистката организация ку-клукс-клан бе изобразен

...
Американският президент с качулка на расистката организация ку-клукс-клан бе изобразен
Коментари Харесай

В Германия изобразиха расиста Тръмп с качулка на ку-клукс-клан

Американският президент с качулка на расистката организация ку-клукс-клан бе изобразен на корицата на немското списание " Шпигел ", предава clubz.

До колажа надписът гласи: Истинското лице на Доналд Тръмп. Това е и отправката към коментара с това заглавие във вътрешните страници на списанието, където милиардерът е наименуван " расист и просветител на омразата ".

" Преди деветдесет години в квартал " Куинс " в Ню Йорк към 1000 членове на Ку Клукс Клан се сблъскват с полицията. Фред Тръмп е измежду задържаните. Но не е съден. Фред Тръмп обаче възпитава сина си Доналд, в превъзходството на бялата класа и, че той принадлежи към белия хайлайф ", написа сипсанието. И още. " През 1973 година Доналд Тръмп е бил съден, тъй като предпочитал да дава чартърен своите 14 000 жилището в Ню Йорк на бели хора, а не на чернокожи. Това е документиран и потвърдено. Заявленията на наемателите са били маркирани с " С " като " color " за " цветнокожи ". Черните хора не са били допускани като наематели, а на белите жилищата са отдавани за минути ", отбелязва " Шпигел ".



Президентът Тръмп е " почетен " да блесне на корицата поради неговите мнения за расисткото сборище в Шарлотсвил и последвалите побоища. Господарят на Белия дом разгласи, че " всички страни са отговорни " и си навлече гнева на най-малко половин Америка. После с половин уста сподели, че избрана виновност имат расистите, Ку Клукс Клан и тези, които се борят за предимство на бялата раса. Но единствено ден по-късно още веднъж упрекна всички, взели участие в размириците в Шарлотсвил с думите, че и " измежду десните на законния и кротичък протест имало положителни хора "

Не закъсняха рецензии от целия свят. 10 души от президентския съвет, в който вземат участие известни предприемачи, напуснаха Белия дом.

А през вчерашния ден най-сетне беше уволнен и най-близкия помощник на Тръмп Стив Банън. Той бе считан за сивия кардинал в администрацията. Сега се връща в уеб страницата Брайтбарт - расистко и фашистко издание, проповядващо превъзходството на бялата раса, където преди да стане доближен на милиардера бе основен редактор. Стив разгласи, че ще води война с опозицията и ще разбие враговете си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР