Американският президент отново заяви, че изборите в САЩ са били

...
Американският президент отново заяви, че изборите в САЩ са били
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Няма начин Байдън да е получил 80 милиона гласа

Американският президент още веднъж съобщи, че изборите в Съединени американски щати са били " фалшифицирани ", базирайки се на негов хипотетичен достъп до наново броене на гласове, като в това време той сложи под въпрос дали е допустимо неговият конкурент Джо Байдън да е получи поддръжка на 80 милиона гласоподаватели.
" Току-що видях графиките на гласовете. НЯМА НАЧИН Байдън да е получил 80 000 000 гласа!!! Това бяха 100% ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ ", написа той в Twitter точно на Деня на благодарността.
 Тръмп съвсем се помири, предава властта на Байдън Тръмп съвсем се помири, предава властта на Байдън
Доналд Тръмп се помири, стартира процесът по публично предаване на властта в Съединени американски щати в ръцете на новия президент на страната Джо Байдън....
Паралелната табулация на гласуванията е методология за наблюдаване на избори, която нормално се основава на представителна инцидентна извадка от изборни секции и се употребява за самостоятелна инспекция или оборване на резултатите от изборите, прецизира БНР.
Вчера Доналд Тръмп непосредствено прикани за анулация на изборните резултати заради " машинация ". Той сподели, че резултатът от " лъжливите " президентски избори би трябвало да бъде анулиран от арбитър, който да изслуша " вярно " жалбите на неговия избирателен щаб. Изборите в действителност бяха изгубени от демократите във " всички оспорвани щати с доста ", съобщи Тръмп в сряда посредством телефонно позвъняване по време на чуването на сенатори републиканци в Пенсилвания по обвиняванията за нередности на изборите в целия щат. Той също по този начин твърди, че " най-високопоставените политици " са го поздравили за " огромната " му победа в изборната нощ, след което " започнаха на всички места да се изсипват бюлетини и да се  случват ужасни неща ".
Изборите бяха " подправени " и позорни за Съединени американски щати, съобщи през вчерашния ден Тръмп, като още веднъж упрекна Dominion Voting Systems за хипотетичното присъединяване на компанията в " изборна машинация ". Dominion Voting Systems е компания, която продава хардуер и програмен продукт за електронно гласоподаване, в това число машини за гласоподаване и табулатори, в Съединени американски щати и Канада.
Настоящият президент акцентира, че е спечелил 74 милиона гласа, което е " повече от Роналд Рейгън, когато завоюва президентските избори в 49 американски щати ".
 Тръмп: Измъкнах Съединени американски щати от несправедливото и едностранно Парижко съглашение Тръмп: Измъкнах Съединени американски щати от несправедливото и едностранно Парижко съглашение
Американският президент Доналд Тръмп разкритикува на срещата на върха на Г-20, отдадена на опазването на екосистемата на планетата, Па...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР