Американският президент Доналд Тръмп официално откри снощи кампанията си за

...
Американският президент Доналд Тръмп официално откри снощи кампанията си за
Коментари Харесай

Тръмп откри кампанията си с възхвала на икономическите си успехи

Американският президент Доналд Тръмп публично откри нощес акцията си за президентските избори през 2020 година с обещанието да резервира Америка велика, предадоха международните организации.

"Официално откривам акцията си за втори мандат ", съобщи президентът от Републиканската партия пред към 20 000 свои последователи, събрани в спортна зала в Орландо, щата Флорида.

"Ако желаете да приключите с тази корумпирана система един път вечно, елате на 3 ноември и гласувайте, гласувайте, гласувайте ", обърна се той към тях. Припомняйки успеха си на президентските избори през 2016 година, Тръмп съобщи: "Един път го направихме и в този момент ще го повторим. И този път ще доведем нещата до край ".

"Ние ще продължим да вършим Америка още веднъж велика и след това в действителност ще запазим Америка велика ", увери Тръмп.

"Още четири години! Още четири години! ", подемаха постоянно събралите се в залата, които освиркваха всяко споменаване на "фалшивите вести ", Хилари Клинтън, Барака Обама или следствието на специфични прокурор Робърт Мълър за съветска интервенция в президентските избори от 2016 година, отбелязва Франс прес.

Още при започване на речта си президентът похвали положителното положение на американската стопанска система. "Нашата страна напредва, процъфтява, в този момент е в цялостен напредък, лети към нови невероятни върхове ", сподели Тръмп. "Целият свят завижда на нашата стопанска система, която е може би най-хубавата стопанска система в историята на страната ни ", добави той под бурните аплодисменти на последователи си в зала "Амуей център ".

В речта си Тръмп обрисува тревожна картина на това, по какъв начин ще наподобява животът, в случай че той загуби изборите следващата година, отбелязва Асошиейтед прес. Той упрекна критиците си в "неамериканско държание ", твърдейки множеството, че демократите "искат да ви унищожат, желаят да унищожат нашата страната такава, каквато я познаваме ". По думите на Тръмп демократите коренно ще трансформират Съединените щати и ще се опитат да легализират мигрантите, влизащи през южната граница, с цел да могат те да гласоподават и да засилят политическата база на Демократическата партия, съобщи Ройтерс. Президентът се оплака, че е бил "изложен на офанзиви още от първите дни " на ръководството си от "медии, съобщаващи подправени вести " и "незаконен лов на вещици ".

Тръмп означи, че е укрепил въоръжените сили, наложил е наказания на Русия и е дал различни източници за доставка на енергоносители на цяла Европа, което е основало доста сериозна конкуренция за Русия. "Никой не е проявявал по-голяма неотстъпчивост по отношение на Русия от Доналд Тръмп ", добави президентът.

Той повтори известните си позиции за Иран и Израел, защитавайки решението си да реалокира американското посолство в Ерусалим. "Ние подновихме другарските си връзки с нашия безценен съдружник, Държавата Израел ", съобщи Тръмп под аплодисментите на събралите се. Относно Иран американският президент още веднъж осъди "катастрофалното " съглашение за нуклеарната стратегия на Техеран, от което той изтегли Съединени американски щати през 2018 година, и увери, че е наложил "най-тежките наказания, прилагани в миналото против първата страна кръстник на тероризма в света ".

Тръмп даде обещание, че по време на мандата му Съединени американски щати ще се оправят с рака и СПИН и ще приготвят пътя за изпращане на американци на Марс.

На митинга приказва и брачната половинка на президента, Мелания Тръмп. "Аз се гордея с всичко, което моят брачен партньор направи от името на американския народ за толкоз малко време ", съобщи някогашната манекенка, която увери, че е очарована от концепцията да бъде първа дама още шест години.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР