Американският президент Доналд Тръмп обяви, че Северна Корея все още

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви, че Северна Корея все още
Коментари Харесай

Тръмп: Северна Корея все още е изключителна заплаха за САЩ

Американският президент Доналд Тръмп разгласи, че Северна Корея към момента съставлява " изключителна опасност " за Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес.

С декрет от през вчерашния ден президентът на Съединени американски щати продължи с една година по този начин наречената " национална изключителна обстановка " във връзка с КНДР и отначало позволи икономическите ограничавания против нея.

Макар и предстоящо, това става единствено девет дни откакто Тръмп написа в Туитър след срещата на върха със севернокорейския водач Ким Чен-ун в Сингапур, че към този момент няма нуклеарна опасност от Северна Корея.

Този декрет наподобява влиза в несъгласие с това изказване на президента, отбелязва Асошиейтед прес. В текста му се споделя, че " съществуването и риска от разпространяване на кадърен за приложимост за оръжия делящ се материал " и дейностите и политиката на севернокорейските управляващи " не престават да съставляват изключителна опасност за националната сигурност, външната политика и стопанската система на Съединени американски щати ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР