Американският президент Доналд Тръмп отново обвини медиите, че са отразили

...
Американският президент Доналд Тръмп отново обвини медиите, че са отразили
Коментари Харесай

Тръмп обвини американските медии за врагове на народа

Американският президент Доналд Тръмп още веднъж упрекна медиите, че са отразили пристрастно следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър за съветска интервенция в президентските избори и ги разгласи за "враг на народа " и "реална опозиционна мощ ", съобщи Франс прес.
"В продължение на две години (големите медии) постановяваха тази полуда за съветски сговор, въпреки да знаеха, че сговор няма. Те в действителност са зложелател на народа и действителна опозиционна мощ ", написа Тръмп в Туитър два дни откакто основният прокурор Уилям Бар оповести обобщение от отчета на Мълър. Според резюмето на Бар липсват доказателства за съглашателство на Тръмп с Русия.
Милиардерът републиканец има навика да употребява израза "враг на народа " за американските медии, които упреква, че отразяват ръководството му по неподходящ за него метод.
След като отчетът на прокурора стана обществен, президентът Тръмп наподобява задоволен, само че и реваншистки надъхан, показва Агенция Франс Прес.
"Има доста хора, които направиха ужасни неща, бих споделил даже неща, които приказват за изменничество против нашата страна ", съобщи през вчерашния ден президентът. "Ще би трябвало да се занимаем с това ", заплаши той.
След двегодишно следствие, отчетът на специфичния прокурор Мълър оневинява Тръмп и доближените му за сговор с Русия, съгласно резюмето, оповестено в неделя. Документът обаче не оневинява напълно президента за възпрепятстване на правораздаването по това дело.
Разследването за евентуално съглашателство сред Москва и предизборния екип на Тръмп през 2016 година дълго време беше бодил в петата на американския президент, над който бе надвиснала даже и сянка на импийчмънт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР