Американският президент може да се върне към участие в публични

...
Американският президент може да се върне към участие в публични
Коментари Харесай

Тръмп се кани да прави митинг още в събота

Американският президент може да се върне към присъединяване в обществени събития до събота, съобщи персоналният му доктор, представен от Би Би Си. " По това време чакам безвредното връщане на президента към осъществяване на неговите обществени задължения ", каза доктор Шон Конли. По думите му Тръмп е завършил курса си на терапия за COVID-19, както е предписано от неговия лекуващ екип от експерти.

" Събота ще бъде ден 10 от слагането на диагнозата и въз основа на траекторията на усъвършенстваната диагностика, която екипът организира, изцяло чакам безвредното връщане на президента към обществени задължения по това време ", сподели Конли, съобщи БГНЕС. Физическият обзор на Тръмп " е посочил, че положението му е устойчиво липсват индикации за градация на болестта ".

74-годишният Тръмп удостовери предишния петък, че той и брачната половинка му Мелания са дали позитивни проби за коронавирусавирус, часове откакто един от най-близките помощници на президента - Хоуп Хикс, която пътува с него малко преди този момент, се оказа с позитивен тест.

Доналд Тръмп се завърна в понеделник в Белия дом, откакто получи тридневно лекуване в медицинския център " Уолтър Рийд ", Мериленд.

В изявление за Fox News Тръмп към този момент разгласи, че желае да организира избирателен протест още в събота, евентуално във Флорида, съобщи Агенция Франс Прес.

" Мисля, че ще се опитам да провеждам протест в събота вечерта, в случай че имаме задоволително време да го създадем, само че желаеме да създадем протест - евентуално във Флорида, в събота вечерта ", сподели той. И добави, че може да организира и нов протест в неделя в Пенсилвания.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР