Американският президент Доналд Тръмп заяви вчера, че британският посланик в

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви вчера, че британският посланик в
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че британският посланик в САЩ се справя зле със своите задължения

Американският президент Доналд Тръмп съобщи през вчерашния ден, че английският дипломат в Съединени американски щати Ким Дарък се оправя зле със своите отговорности, заяви ТАСС.

По думите на Тръмп, Дарък "не служи добре на Обединеното кралство ". "Ние не сме почитатели на този човек ", съобщи Тръмп пред публицисти в Мористаун, щата Ню Джърси, представен от телевизия "Фокс нюз ". "Бих могъл да ви кажа някои неща за него, само че няма да ви изгубвам времето ", добави президентът.

В събота английският вестник "Дейли мейл " разгласява фрагменти от конфиденциални известия на Дарък до английското външно министерство, в които той назовава държавното управление на Тръмп некадърно и безпомощно. В един от отчетите се казвало: "Ние не считаме в действителност, че неговата администрация ще стане доста по-нормална, по-малко дисфункционална, по-малко непредвидима, по-малко разграничена от различия сред разнообразни групи или по-малко несръчна и безпомощна в областта на дипломацията ". Едновременно с това посланикът отбелязвал, че Тръмп може да победи на президентските избори през 2020 година.

Телевизия Си Ен Ен заяви в събота, че истинноста на показаните на "Дейли мейл " материали била доказана от английски публични представители.

Вчера английският външен министър Джереми Хънт съобщи, че мнението на посланика на Англия в Съединени американски щати за държавното управление на президента Доналд Тръмп не съответствува с мнението на английското държавно управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР