Американският президент Доналд Тръмп заяви в понеделник, че Съединените щати

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви в понеделник, че Съединените щати
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Война в Афганистан? Ще я спечелим за десет дни

Американският президент Доналд Тръмп съобщи в понеделник, че Съединените щати не водят война в Афганистан, а работят като служители на реда и че Съединени американски щати могат да завоюват войната за десетина дни, в случай че го изискат.

На конференция в Белия дом с пакистанския министър председател Имран Хан Тръмп уточни, че може да завоюва спора в централноазиатската страна "буквално за 10 дни ", в случай че това е належащо. Той обаче акцентира, че не желае да убива "10 милиона души " и че в случай че желае война, Афганистан ще бъде "заличен от лицето на Земята ".

Той удостовери, че Съединени американски щати се пробват да се изтеглят от страната и че Пакистан дава помощ в това отношение.

Доналд Тръмп също по този начин сподели, че ще желае да работи като медиатор сред Индия и Пакистан в техния спор за провинция Кашмир.

По-нататък той съобщи, че помощта за Пакистан, която беше спряна през предходната година, би могла да бъде въведена още веднъж "в взаимозависимост от това по какъв начин вървят нещата ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР