Американският президент Доналд Тръмп заяви в неделя, че САЩ няма

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви в неделя, че САЩ няма
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ няма да плащат за охраната на британския принц Хари и съпругата му

Американският президент Доналд Тръмп съобщи в неделя, че Съединени американски щати няма да заплащат за защитата на английския Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), и брачната половинка му Меган, които съгласно известия в медиите са напуснали Канада и са се открили в Лос Анджелис, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Тръмп написа в Туитър, че "сега, откакто са напуснали Канада и са отпътували за Съединени американски щати, Съединени американски щати няма да заплащат за тяхната защита. Те би трябвало да заплащат! ".

Двойката разгласи през януари, че се отхвърля от кралските си отговорности.

Меган забрани на Хари да вижда болния си от ковид татко

Агенцията отбелязва, че няма индикации Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), или английското държавно управление да са желали от американското държавно управление да покрие разноските за защита на двойката, които съгласно изявления в медиите възлизат на милиони. Британското посолство във Вашингтон не отговори незабавно на молбата за коментар, показва организацията.

Вестник "Сън " писа предходната седмица, че двойката е отпътувала от Канада за Лос Анджелис с частен аероплан, само че не посочи по кое време е станало това.

По-рано този месец Съединени американски щати и Канада се споразумяха да затворят границите си за несъществени пътувания, с цел да облекчат напрежението върху здравните системи, породено от пандемията от новия ковид.

Хари и Меган ще преустановят осъществяването на кралските си отговорности в края на месеца и ще се посветят на "новата си прогресивна роля ". Херцозите на Съсекс имат намерение сами да финансират бъдещия си живот и да прекарват по-голямата част от времето си в Северна Америка.

През последните няколко месеца Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David),, Меган и синът им Арчи обитаваха главно на Ванкувър айлънд в Канада.

Неназован кралски източник, представен от в. "Сън ", уточни, че Хари и Меган са решили да се открият в Лос Анджелис. Меган Маркъл  Меган Маркъл Меган, херцогиня на Съсекс (на британски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на британски: е израснала в региона на града, където към момента живее майка й Дория Рагланд, напомня организацията.

Канада стопира да заплаща за защитата на принц Хари и фамилията му

Според обява в сп. "Пийпъл " Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), и Меган към този момент са се открили в дом в Лос Анджелис и не го напущат, спазвайки щатските разпореждания, целящи да овладеят разпространяването на ковид.

Съобщението във в. "Сън " за преместването бе оповестено в същия ден, когато "Дисни " оповести, че Меган Маркъл  Меган Маркъл Меган, херцогиня на Съсекс (на британски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на британски: влиза в ролята на повествовател в документалния филм "Слон ", който ще бъде излъчен от стрийминг платформата на компанията на 3 април. Продукцията наблюдава пътешествието из Африка на семейство слонове.

Това е първата работа за някогашната телевизионна актриса, прочула се с ролята си в сериала "Костюмари ", откогато през януари Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), заяви, че със брачната половинка му се отхвърлят от кралските си отговорности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР