Американският президент Доналд Тръмп заяви отново, че неговата предизборна кампания

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви отново, че неговата предизборна кампания
Коментари Харесай

Тръмп отново каза, че неговата предизборна кампания не е направила нищо нередно

Американският президент Доналд Тръмп съобщи още веднъж, че неговата предизборна акция не е направила нищо нелегално и че не е имало съглашателство с Москва , предадоха международните организации. Тези уверения Тръмп направи, откакто по-рано през днешния ден в Съединени американски щати 13 руснаци бяха упрекнати в интервенция в американските президентски избори през 2016 година

 
" Русия е почнала своята антиамериканска акция през 2014 година, доста преди да разглася моята кандидатура за президентските избори. Резултатите от изборите не са били повлияни от нея. Кампанията Тръмп не е направила нищо нелегално, нямало е съглашателство! ", написа в Туитър Тръмп.
 
Малко откакто бяха оповестени обвиняванията, президентската говорителка Сара Сандърс, сподели, че президентът е бил осведомен за тях и добави, че " той се радва да види, че следствието на специфичния прокурор акцентира, че не е имало съглашателство сред акцията на Тръмп и Русия и че изходът от вота не е бил изменен или обиден ".

 
В изказване на Тръмп, прочетено от говорителката, президентът насочва апел за единение към страната пред тези, които " се пробват да посеят раздо р ".
 
" В реме е да се постави завършек на неуместните партийни офанзиви , на тези колкото налудничави , толкоз и погрешни изказвания , на откачените теории, от които единствено се възползват неприятни играчи като Русия, и които не вършат нищо за отбраната на правилата на нашите институции ", се споделя още в изказването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР