Американският президент Доналд Тръмп заяви днес, че Виетнам, където ще

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви днес, че Виетнам, където ще
Коментари Харесай

Доналд Тръмп преди срещата си с Ким Чен-ун: Ядреното разоръжаване означава икономически растеж за КНДР

Американският президент Доналд Тръмп съобщи през днешния ден, че Виетнам, където ще се състои втората му среща със севернокорейския водач Ким Чен-ун, претърпява стопански подем, и че това можа да стане и в Корейската народнодемократична република (КНДР), в случай че тя се откаже от устрема към нуклеарни оръжия, съобщи АП.

Северна Корея може да реализира същото, и то доста бързо, в случай че се откаже от нуклеарните си упоритости. "Потенциалът е величествен, голяма опция, като съвсем никоя друга в историята, за моя другар Ким Чен-ун ", написа Тръмп в Twitter.

Във втори пост в Twitter президентът нападна демократите във Вашингтон, заявявайки, че те би трябвало да престанат да му споделят какво да прави с Пхенян, а вместо това да се запитат, за какво не са го създали по време на осемгодишното ръководство на Барак Обама.

АП заяви, че в този момент Тръмп беседва с виетнамския си сътрудник Нгуен Фу Чонг. Очаква се двамата да подпишат комерсиално съглашение, след което американският президент ще се срещне с виетнамския министър председател.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР