Американският президент Доналд Тръмп заяви, че решението на принц Хари

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че решението на принц Хари
Коментари Харесай

Тръмп: Решението на Хари и Меган Маркъл е тъжно, не трябваше да се случва

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че решението на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл да се откажат от статута си на старши членове на английското кралско семейство е тъжно, оповестиха международните осведомителни организации.

" Това е тъжно - сподели Тръмп пред телевизия " Фокс нюз ". - Не желая да влизам в детайлности. Изпитвам голямо почитание към кралица Елизабет Втора. Не считам, че това трябваше да й се случи. "

Принц Хари и брачната половинка му Меган неотдавна оповестиха желанието си да придобият финансова самостоятелност и да прекарват част от времето си в Съединени американски щати. Принц Хари, който е шести подред в наследяването на престола, прекара с Меган и 8-месечния им наследник Арчи коледните и новогодишните празници в Канада. Те оповестиха, че отсега нататък считат да живеят поравно в Съединени американски щати и Англия, предава Българска телеграфна агенция.

По-рано беше оповестено, че Хари и Меган се усещат подложени на огромен напън от английските медии, които съгласно тях демонстрират прекомерно огромно внимание към живота им. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР