Американският президент Доналд Тръмп заяви, че политическата криза във Франция

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че политическата криза във Франция
Коментари Харесай

Тръмп намери изход за кризата във Франция - светът да се откаже от Парижкото споразумение за климата

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че политическата рецесия във Франция може да бъде позволена, в случай че светът се откаже от Парижкото съглашение за климата и върнем парите на хората, които те заплащат в границите на контракта за намаляването на нездравословните излъчвания.
" Случващото се в Париж е печално. Може би е настъпило времето да сложим завършек на нелепия Парижки контракт за климата, за който се постанова да се заплаща прекомерно висока цена и да върнем на хората парите под формата на по-ниски налози ", написа американският президент в Twitter.

Very sad day & night in Paris. Maybe it’s time to end the ridiculous and extremely expensive Paris Agreement and return money back to the people in the form of lower taxes? The U.S. was way ahead of the curve on that and the only major country where emissions went down last year!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 8 декември 2018 година
Тръмп означи, че Съединени американски щати са единствената огромна страна, в която нездравословните излъчвания са се съкратили през миналата година, без обаче да уточни съответни данни и без да посочи за каква статистика приказва. Според формалната статистика на американското енергийно министерство през 2017 година понижението на нездравословните излъчвания по отношение на 2016 година е 0,9%, а по отношение на 2005 година - с 14%.
По-рано той се изясни в обич на Франция, където " жълтите жилетки " обявиха, че желаят подобен държавен глава, като него.
От 17 ноември във Франция се организират митинги против високите цени на горивата. Масовите митинги в цялата страна са придружавани от конфликти с полицията, погроми и палежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР