Американският президент Доналд Тръмп заяви, че не се нуждае от

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че не се нуждае от
Коментари Харесай

Доналд Тръмп заяви, че не се нуждае от помощта на Украйна, за да победи Джо Байдън

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че не се нуждае от помощта на Украйна, с цел да победи претендента на демократите Джо Байдън, съобщи Асошиейтед прес.

Тръмп взе участие в протест в Луизиана в поддръжка на претендента на Републиканската партия за губернатор Еди Риспоун, който ще се изправи в събота против сегашния губернатор от Демократическата партия Джон Бел Едуардс. Това е първият протест с присъединяване на Тръмп след началото на обществените чувания в границите на следствието за импийчмънт против него.

Доналд Тръмп напомни по какъв начин е победил Джеб Буш през 2016 година в първичните избори на Републиканската партия и Хилари Клинтън - на общите избори. "Помислете за това и по-късно помислете за мен ", прикани Тръмп и добави: "Хайде да взема малко помощ от Украйна, с цел да победя заспалия Джо Байдън. Не мисля ".

Американският президент повтори още веднъж, че няма нищо неправилно в контактите му с Украйна. Той е упрекнат, че е задържал американска военна помощ за страната, с цел да окаже напън на Киев да стартира следствие против сина на Джо Байдън.

Тръмп сподели още, че следствието за импийчмънт е "тежко " за фамилията му. Той подлага на критика демократите, които водят следствието, и го дефинира като "умопомрачителен лов на вещици ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР