Американският президент Доналд Тръмп заяви, че не е щастлив от

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че не е щастлив от
Коментари Харесай

Тръмп иска още пари за стената с Мексико

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че не е благополучен от предварителната договорка с депутатите по отношение на финансирането на стената по границата с Мексико, само че добави, че друго блокиране на държавното управление е едва евентуално.
„ Не мога да кажа, ме съм благополучен, не мога да кажа, че съм развълнуван”, сподели той в Белия дом.
Но президентът съобщи, че може да добави предлагането на Конгреса от други източници и да остави разногласието настрани, съобщи БГНЕС.
„ Стената ще бъде издигната при всички положения”, сподели Тръмп като допусна, че ще откри в допълнение финансиране „ от по-малко значими области.”
Американските депутати реализираха договорка за намиране на финансиране за стената на Тръмп, само че би трябвало да се види дали ще одобри компромиса и ще приключи блокирането.
Законодателите се съгласиха да провиснал на американския президент съвсем 1.4 милиарда $ за градеж на стена при желаните от него 5.7 милиарда $.
Тръмп не даде прецизен отговор, казвайки на тълпата от негови последователи в пограничния град Ел Пасо, че „ може би имам положителни вести, само че кой знае”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР