Американският президент Доналд Тръмп заяви, че базираната в Ню Йорк

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че базираната в Ню Йорк
Коментари Харесай

Тръмп: Журналистката, която ме обвинява в сексуално посегателство, не е мой тип

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че основаната в Ню Йорк журналистка, която го упрекна в полово посягане в хипермаркет в града преди повече от 20 години не е негов вид, съобщи Асошиейтед прес.

" Ще го кажа с огромно почитание: Първо, тя не е мой вид. Второ, това въобще не се е случвало ", сподели Тръмп в изявление за в. " Хил ", обещано в Белия дом, предава Българска телеграфна агенция.

Писателката и журналистка И. Джийн Каръл твърди, че другарската среща с Тръмп в хипермаркет " Бергдорф Гудман " през 1995 или 1996 година завършила с принуждение, откакто строителният магнат я е притиснал до стената в съблекалнята, разкопчал е панталоните й и я затиснал. Каръл сподели, че с " големи старания " е съумяла да го отблъсне и да избяга от хипермаркета.

Президентът на Съединени американски щати сподели пред " Хил ", че изказванията на писателката са " безспорна неистина ", която той отхвърля през цялото време и добави: " Не знам нищо за тази жена. Не я познавам... Просто е извънредно, че хора могат да излизат с сходни изказвания "

Обвиненията против Тръмп са включени в бъдещата книга на Каръл за " най-противния човек ", който журналистката от сп. " Ел " е срещала през живота си. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР