Американският президент Доналд Тръмп за пореден път демонстрира самочувствието и

...
Американският президент Доналд Тръмп за пореден път демонстрира самочувствието и
Коментари Харесай

Tръмп си постави отличен като президент на САЩ

Американският президент Доналд Тръмп за следващ път показва самочувствието и увереността си, че нито за момент не е съжалявал за нито едно свое деяние като дърважен глава на Съединени американски щати.
Напротив, Тръмп, който е от съвсем две години на кормилото на страната, даже си сложени оценка отличен " шест плюс " за своята активност като президент за времето, откогато е на власт, съобщи TAСС.
Попитан в изявление за " Fox News " каква оценка ще даде на своята активност, Тръмп отговори: " Вижте, ненавиждам да върша това, само че ще го направя. Смятам, че свърших добра работа. Поставям си " шест плюс ". Това задоволително ли е? Мога ли да отида още по-високо? "
Според Тръмп доказателство, че се оправя добре като президент на Съединени американски щати са високият растеж на американската стопанска система и напредъкът в уреждането на обстановката на Корейския полуостров.

Watch: Pres. @realDonaldTrump rates his job performance compared to past presidents during Fox News Sunday interview with Chris Wallace. " I would give myself an A+. " pic.twitter.com/yT3uXyddcO
— TV News HQ (@TVNewsHQ) November 19, 2018
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР