Американският президент Доналд Тръмп смята, че проявява твърдост по отношение

...
Американският президент Доналд Тръмп смята, че проявява твърдост по отношение
Коментари Харесай

Доналд Тръмп разказа за отношението си към Русия, коментира Китай и Северна Корея

Американският президент Доналд Тръмп счита, че демонстрира неотстъпчивост във връзка с Русия и президента Владимир Путин. Той съобщи това в изявление за CBS.

" Вие не знаете какво си говорих с Путин на срещата преди пресконференцията. Именно аз дадох на Украйна противотанкови системи и въоръжение. Обама не го направи. Той им изпрати възглавници и одеала ", каза Тръмп.

Така той отговори на въпроса за това дали избягва критиките към Русия.

След това Тръмп напомни за срещата си с Путин и я нарече " твърда, но добра ".

Президентът на САЩ заяви в интервюто за CBS, че Китай се е намесила в американските избори, като Вашингтон обвинява и Русия за това. Пекин обаче, според американския лидер, е по-сериозен проблем в този контекст.

" Те (Русия) се намесиха. Но аз мисля, че Китай също се намеси. И мисля, ако трябва да бъда честен, че Китай е по-сериозен проблем ", заяви Тръмп.

Американският президент Доналд Тръмп призна в интервюто, че не знае със сигурност дали Северна Корея е прекратила да произвежда нови ракети.

" Мога да ви кажа, че те закриват полигоните. Ние не знаем дали са прекратили производството, но те не са тествали ракети - каза Тръмп.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР