Американският президент Доналд Тръмп ще проведе на 18 август заседание

...
Американският президент Доналд Тръмп ще проведе на 18 август заседание
Коментари Харесай

Тръмп ще проведе утре Съвет за сигурност, посветен на Южна Азия

Американският президент Доналд Тръмп ще организира на 18 август съвещание на Съвета за национална сигурност към Белия дом, на който ще бъде разисквана тактиката на Вашингтон в страните от Южна Азия. Това заяви пресслужбата на президента.
„ Президентът, както и вицепрезидентът (Майк Пенс) ще се срещнат със Съвета за национална сигурност в петък в (резиденцията на американския лидер) Кемп Дейвид за разискване на тактиката по Южна Азия “, се споделя в известието.
Миналата седмица Тръмп съобщи, че неговата администрация скоро ще вземе решение за нова тактика на страната за Афганистан. В момента в страната има 13 000 военнослужещи на интернационалните обединения, включително и към 8400 американски военни.
През юни Тръмп разпореди на ръководителя на Пентагона Джеймс Матис еднолично да дефинира числеността на американския контингент в Афганистан. По данни на изданието „ Уолстрийт джърнъл “ Белият дом е разрешил на министерството на защитата да изпрати в страната подкрепление от не повече от 3900 души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР