Американският президент Доналд Тръмп шеговито предупреди руския си колега Владимир

...
Американският президент Доналд Тръмп шеговито предупреди руския си колега Владимир
Коментари Харесай

Белия дом огласи резултатите от срещата между Тръмп и Путин

Американският президент Доналд Тръмп шеговито предизвести съветския си сътрудник Владимир Путин да не се намесва в американските избори. Това се случи преди двамата да влязат да беседват на четири очи в Осака, където се организира срещата на Г-20, оповестява „ Ройтерс “.

Очевидно Тръмп загатва за абсурда, довел до двегодишно следствие за намесата на Кремъл в изборите, при които той стана президент на Съединени американски щати.

Попитан от кореспонденти дали ще повдигне тематиката по време на срещата си с Путин, Тръмп отговори: „ Да, несъмнено “. След това той се обърна към Путин, с цел да му каже два пъти да не се бърка в изборите, сочейки с пръст към него.



През цялото време съветският президент се усмихва до момента в който преводачът му предава думите на американеца.

След това двамата водачи влязоха на срещата.

Тя завърши преди минути.

Президентите на Съединени американски щати и Русия Доналд Тръмп и Владимир Путин са разискали обстановката в Иран, Сирия, Венецуела и Украйна. Това се споделя в заявление на Белия дом, публикувано в петък след края на срещата сред двамата водачи в коридорите на форума на Г-20 в Осака, която продължи 1 час и 20 минути.

В известието се отбелязва също, че президентите са се съгласили, че подобряването на връзките сред Москва и Вашингтон отговоря на ползите както на двете страни, по този начин и на целия свят. „ Двамата водачи се съгласиха, че подобряването на връзките сред Съединени американски щати и Русия дава отговор на взаимните ползи и ползите на целия свят “, се акцентира в документа. „ Президентите се съгласиха, че двете страни ще продължат полемиките за моделите на надзор над въоръженията на XXI век, които, както по-рано съобщи президентът Тръмп, би трябвало да включват Китай “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР