Американският президент Доналд Тръмп се зарече, че ще разположи редовни

...
Американският президент Доналд Тръмп се зарече, че ще разположи редовни
Коментари Харесай

Тръмп изкарва армията срещу насилието

Американският президент Доналд Тръмп се зарече, че ще разположи постоянни бойци, с цел да приключи насилието, обхванало столицата Вашингтон и страната.

Протестите и размириците бяха предизвикани от гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд при полицейски арест. В доста градове, в това число Минеаполис, Вашингтон и Ню Йорк, е натрапен полицейски час.

Междувременно съдебномедицинска експертиза установи, че гибелта на Флойд е ликвидиране. Той е умрял в резултат на прекъсване на сърцето и дишането, само че в организма му са открити и следи от наркотични субстанции.

" Днес мощно предложих на всеки губернатор да употребява Националната армия, с цел да преобладаваме по улиците. Кметовете и губернаторите би трябвало да обезпечат извънредно засилено наличие на правоохранителните органи, до момента в който насилието не бъде прекъснато. Ако град или щат откаже да предприеме дейности за запазване живота и имуществото на своите жители, ще разположа американски военни и бързо ще разреша казуса ", предизвести президентът.

" Всички американци с право бяха отвратени от бруталната гибел на Джордж Флойд. Справедливостта ще спечелва за него и фамилията му, той не ще е починал на празно. Но не можем да позволим мирните митинги да бъдат заглушени от една ядосана навалица ", сподели Тръмп.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР