Американският президент Доналд Тръмп се срещна във Вашингтон с признатия

...
Американският президент Доналд Тръмп се срещна във Вашингтон с признатия
Коментари Харесай

Тръмп със среща с Хуан Гуайдо в Белия дом

Американският президент Доналд Тръмп се срещна във Вашингтон с приетия от Съединени американски щати за президент на Венецуела Хуан Гуайдо, съобщи БГНЕС.
" Президентът Доналд Тръмп приветства Хуан Гуайдо в Белия дом, се споделя в изказването. " Съединени американски щати ще продължат да работят с сътрудниците си в района за противопоставяне на противозаконната тирания във Венецуела и ще поддържат народа на Венецуела за реализиране на демократично бъдеще и разцвет ", оповестиха от Белия дом
Гуайдо също беше поканен във вторник на речта на Тръмп пред Сената и Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати за годишното обръщение " За положението на съюза ". Гуайдо седеше близо до брачната половинка на Тръмп Мелания.
По време на изявлението си президентът съобщи, че Гуайдо участва в залата, като го назова " същинския и легален президент на Венецуела ". Той сподели още, че Съединени американски щати поддържат устрема за " възобновяване на демокрацията " във Венецуела, Никарагуа и Куба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР