Американският президент Доналд Тръмп се опита да успокои настроенията относно

...
Американският президент Доналд Тръмп се опита да успокои настроенията относно
Коментари Харесай

Тръмп успя да предизвика скандал и заради транссексуалните

Американският президент Доналд Тръмп се опита да успокои настроенията по отношение на готвени законови промени за транссексуалните в Съединени американски щати, откакто в The New York Times излезе провокативен материал какви в действителност са тези промени.
" В момента създаваме няколко разнообразни концепции. Много от тях ще бъдат в отбрана на правата на транссексуалните хора ", сподели Тръмп. На последващата имитация на публицист, че съгласно американската общественост на джендърите президентът на Съединени американски щати " ги е предал ", домакинът на Белия дом отговори: " Аз пазя всички, желая да защитя нашата страна ", съобщи БГНЕС.
Според The New York Times администрацията на Тръмп обмисля съществени промени по отношение на това що е то пол от правна позиция. Вестникът разгласява информация от вътрешни документи на американското Министерство на здравеопазването и обществените услуги на Съединени американски щати, съгласно които администрацията " обмисля опцията полът да се дефинира като биологично непроменяемо свойство, което се дефинира от гениталните органи при раждането ". Изданието назовава това " най-радикалната стъпка до момента на междуведомствено равнище за разграничение и отбрана гражданските права на транссексуалните хора ".
В документите написа, че " неоспорими доказателства за пола на обещано лице " би трябвало да бъдат съответните данни, посочени в свидетелството за раждане. Те могат да бъдат оспорени само посредством осъществяване на генетичен разбор. " Новото определение в действителност може изцяло да анулира формалното признание от федералните органи на към 1,4 милиона американци, които са подхванали стъпки по хирургически или по различен метод да причислят себе си към пол, друг от този, с който са родени ", се акцентира в материала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР