Американският президент Доналд Тръмп се обяви против най-голямата политическа измама

...
Американският президент Доналд Тръмп се обяви против най-голямата политическа измама
Коментари Харесай

Тръмп: Докладът на Мълър е най-голямата политическа измама на всички времена

Американският президент Доналд Тръмп се разгласи срещу " най-голямата политическа машинация на всички времена ", часове преди отчетът на специфичния прокурор за намесата на Русия в изборите през 2016 година да бъде оповестен.
" Най-голямата политическа машинация на всички времена! Престъпленията са осъществени от лъжливи, мръсни ченгета и демократите ", написа президентът в профила си в Twitter.
" Лъжла " е псевдонимът на Тръмп за противника му на изборите Хилари Клинтън, до момента в който той употребява фразата " мръсни ченгета ", за членовете на екипа на специфичния консултант Робърт Мълър, провел следствието.
Подробностите за редактирания отчет от 400 страници, който се чака да отиде в Конгреса преди да стане обществено притежание, може да дефинира дали демократите преследват импийчмънт на президента.
Докладът на Робърт Мълър обобщава резултатите от близо 2-годишно следствие дали и по какъв начин Русия е пробвала да повлияе на изхода от президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, както и дали акцията на Доналд Тръмп е работила дружно с руснаците в нарушаване на закона.
Досега на 34 души бяха повдигнати обвинявания вследствие на следствието на Мълър. Осем се признаха за отговорни или бяха наказани за престъпни действия. Сред тях са петима членове на акцията на Доналд Тръмп.
За двете години, до момента в който течеше следствието, Тръмп повече от 1000 пъти подлага на критика или него, или хората, които го водят.
След като Мълър съобщи отчета, основния прокурор Уилям Бар сподели, че със заместника му са решили, че няма по какъв начин да бъдат повдигнати обвинявания на Тръмп или акцията му, които биха издържали в съда. Демократите желаят да видят целия отчет, с цел да преценяват дали това е правилно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР