Американският президент Доналд Тръмп също се включи в "разследването" на

...
Американският президент Доналд Тръмп също се включи в "разследването" на
Коментари Харесай

Тръмп със странно мнение за самолетната катастрофа в Етиопия, намеси и Айнщайн

Американският президент Доналд Тръмп също се включи в "разследването " на самолетния случай на "Етиопиън еърлайнс " със лични размишления. Припомняме, че в неделя аероплан със 157 пасажери на борда се разруши малко след излитането си.

По думите на американския президент актуалните самолети са се трансформирали в прекомерно комплицирани технологии за ръководство за който и да е водач по света.

,,Самолетите станаха прекомерно комплицирани за ръководене. Вече не са нужни толкоз водачи, колкото компютърни експерти от Масачузетския софтуерен институт. Забелязвам го непрекъснато във всички артикули. Всички гледат да подхващат още една ненужна стъпка към бъдещето, когато в действителност остарялото и познатото е надалеч по-просто'', съобщи Тръмп в формалния си профил в "Туитър ".

,,Не зная вие какво мислите по въпроса, само че аз несъмнено не бих желал Алберт Айнщайн да пилотира моя аероплан. Предпочитам да се доверя на същински професионални водачи, които биха съумели във всеки един миг да ръководят бързо и елементарно самолета'', добави още американският държавен глава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР