Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че е имал страхотна среща

...
Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че е имал страхотна среща
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се срещна с шефа на Туитър, след като обвини компанията в лошо отношение към него

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че е имал " страхотна среща " през вчерашния ден с генералния шеф на Туитър Джак Дорси - броени часове откакто разкритикува компанията и я упрекна, че не се отнася добре с него, тъй като е републиканец, съобщи Асошиейтед прес.

Тръмп употребява необятно Туитър, с цел да насочва посланията си, изключително след разгласяването на отчета на специфичния прокурор Робърт Мълър. През последните дни той постна и препостна в тази обществена мрежа над 40 послания. Два от туитовете бяха сериозни към самия Туитър, отбелязва АП.

Президентът на Съединени американски щати твърди също, че фирмите, ръководещи обществените медии, демонстрират предрешение към консерваторите - нещо, което компаниите отхвърлят като погрешно, споделя Българска телеграфна агенция.

" Обсъдихме доста въпроси, свързани с платформата им и обществените медии като цяло. С неспокойствие чакам поддържането на отворен разговор! ", написа Тръмп в Туитър за своите близо 60 милиона почитатели след срещата си с Дорси.

Въпреки че някои шефове на софтуерни компании да имат демократични схващания, те непроменяемо настояват, в продуктите им няма политически пристрастия. 

Туитър дефинира срещата на Тръмп с Дорси като градивна и акцентира, че тя се е състояла по покана на американския президент.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР