Американският президент Доналд Тръмп разкритикува лотарията Зелена карта и поиска

...
Американският президент Доналд Тръмп разкритикува лотарията Зелена карта и поиска
Коментари Харесай

Тръмп поиска край на лотарията `Зелена карта` след нападението в Ню Йорк

Американският президент Доналд Тръмп разкритикува лотарията " Зелена карта " и изиска прекратяването ѝ. 

Изявлението му пристигна, откакто узбекистанец, дошъл в Съединени американски щати преди няколко години, умъртви осем души при нахлуване в Ню Йорк. 

В пост в Туитър Тръмп съобщи, че  " терористът е пристигнал в Съединени американски щати чрез по този начин наречената " Програма за нашарване на имигрантския поток ", по-известна като
лотария " Зелена карта ", дело на демократа Чък Шумър, и изиска визова стратегия, която " да се основава на качествата на хората ". 

" Стига към този момент
лотарии на демократите. Трябва да станем доста по твърди (и умни) ", написа още Тръмп. 

Разследващите нападението в Ню Йорк оповестиха, че нападателят е преселник от Узбекистан, пристигнал в Съединени американски щати законно през 2010 година Те обаче не прецизираха дали е дошъл в страната по програмата за зелена карта, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция. 

Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо сподели, че причинителят на атентата в Ню Йорк, е бил обвързван с организацията Ислямска страна и се е радикализирал в Съединени американски щати.

Нападателят, разпознат като 29-годишния Сайфуло Саипов, е перверзен страхливец, обвързван с ИД и радикализирал се в Съединени американски щати, сподели пред Си Ен Ен Куомо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР