Американският президент Доналд Тръмп разкритикува Германия за търговския й излишък

...
Американският президент Доналд Тръмп разкритикува Германия за търговския й излишък
Коментари Харесай

Бездната между САЩ и Германия расте! Тръмп посочи бруталните грешки на Меркел (СНИМКА)

Американският президент Доналд Тръмп разкритикува Германия за комерсиалния й остатък и за нивото на разноските й за защита, заяви „ Ройтерс ”. Това се случва ден откакто немският канцлер Ангела Меркел изрази подозрения в надеждността на Съединени американски щати като съдружник. " Имаме ОГРОМЕН търговски недостиг с Германия, също така те отделят за НАТО и военните доста по-малко пари, в сравнение с би трябвало. Много неприятно за Съединени американски щати. Това ще се промени ", написа Тръмп в профила си в Twitter акаунта си.


В тирада в неделя Меркел съобщи, че президентското ръководство на Тръмп е преобърнало обичайния европейски съюз със Съединени американски щати, напомня Българска телеграфна агенция. " Времената, когато можехме да разчитаме изцяло на други, наподобява са поотминали ", означи канцлерът.

Вчера Меркел още веднъж се усъмни в надеждността на Съединени американски щати като съдружник. Тя изрази разочарованието на европейците след двете срещи на върха през миналата седмица.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР